NERVOZA

subota, 29.10.2005.

Jebote

Đizs, kaj sam se napil! Joše sam uvek tak priseban da pišem Isusa i Bogaz velikim slovom. Jebate led kaj je sad bilo dobro. smo bili prvo u rauchu onda na kiosku pa opet u rauchu na par rundi onda u pit-stopu na više od par rundi . jebaTE LED KAJ JE BILO DOBRO. BAŠ DO JAJA. SUTRA RUS IDE ZMENOM NA TULUL TAK SMO SE DOGOVORILI. SAD SEM PIJAN KEJ ŠAJBA AL BAŠ MI JE OK.- SAD SI IDEM ZAPALIT PLJUGU NA PROZOR I FUL MI JE OK., JEBOTE KURAC SVE JE SUPER AL JA SUTRA MORAM A MSTARIM IČ ŠALAT NA VIKSU. JEBOTE JOŠ SUTRA TULUM ČOVJEČE DO JAJA

- 02:11 - Ispeci pa reci (7) - Troši farbu - #

srijeda, 26.10.2005.

Yesterday, October the 25th

#1
Moral sam se probudit pun kurac rano (čak u pol 9) jer sam moral ić sredit ona sranja za vojsku. Tak se ja pojavim na općini i pita me frajer jel sam kažnjavan prije, ja mu velim da nisam (ja sam fin...) i veli on meni da sam dobil vojnu policiju. Ja si mislim da jebeno, ludnica ono, to sam i htel! Pita on mene da kad oču ić u vojsku i ja mu velim sad odma u 11. mjesecu. Tak meni čovek veli da je za 11. ostala samo obična pješadija i pješadija s minobacačem. Pital sam ga da di su koji i onda sam si rađe zel običnu pješadiju u Šibeniku. 28.11. moram bit u Sinju jer je tam temeljna obuka a onda posle pičim za Šibenik. Evo vam odgovora na pitanje kad bu oproštajka. Najvjerojatnije il 25. il 26.
Image Hosted by ImageShack.us

#2
Popodne me zvrcne moj dragi prijatelj Tomica i pita dal sam zainteresiran da bi delali za Aquarius da treba podjelit flyere za besplatan upad srijedom i da bumo dobili proviziju od svakog vračenog flyera. Reko može. Kaj ne, za đabe upadnemo tranu i još je koncert od Elementala. Na koncertu je bilo dobro i posle smo podjelili oko 1000 flyera. Brijem da bu bilo para. E da, dal sam jedan flyer Neri Stipičević a ona je meni zauzvrat dala svoj broj. Ne, zajebavam se, rekla je hvala.
Image Hosted by ImageShack.us

#3
Kak smo djelili te flyere ispred Aquariusa tak smo sreli 2 frendice pa smo rekli da bumo ih otpelali doma jer smo bili z autom. Jedna je iz našeg kvarta a druga živi tam negde blizu Sheratona. Prvo smo išli odbacit tu Anu kod Sheratona pa smo prek Držićeve i Heinzlove došli na Ljubljansku i prema doma. Odjedanput vidim drota na cesti s kuhačom, zahaltal nas je zbog prebrze vožnje i frend je dobil 500kn kazne + 110kn nekakvi troškovi + 1 kazneni bod. Sva sreća da je imal kaugumu u ustima pa je napuhal 0.0 a stepli smo si svaki 2 pive u Aquariusu. Još smo odbacili Katu mado i otišli spat.
Image Hosted by ImageShack.us


To bi bilo sve za danas.
Stay tuned & take care.........

- 19:24 - Ispeci pa reci (8) - Troši farbu - #

nedjelja, 23.10.2005.

Sunday

Nedjelja je.

Toplo je.

Sunčeko sije.

Idem se vozit s mojim malim fičekom.

Image Hosted by ImageShack.us

Uživajte, bok.......

- 15:53 - Ispeci pa reci (16) - Troši farbu - #

nedjelja, 16.10.2005.

Darkec je zgorel

Jučer sam bil vani i došel sam doma danas oko pol 2 popodne. Darko je imal momačku večer pa se roštiljalo i pilo na Jarunu od 6 popodne. Ja sam delal popodnevnu smjenu pa smo se još krivo dogovorili tak da sam s frendom došel tam oko 20 do 2 po noći. Dečki su čuskali kod zidanog roštilja ispred Som Jure i kad sam došel već su bili pijani ko šajbe. Stepel sam si par bambusa i onda je neko dal briljantnu ideju da uđemo u Som Juru! Uđem unutra i već nakon 2 minute mi je pun kurac tih narodnjaka al onda su počeli svirat tamburaške pa je bilo malo bolje. Bili smo tam do fajrunta i onda smo imali streetrace do Podsuseda (Ford Escort 1.6 16V vs. Fiat Tipo 1.4 DGT) i prošli smo kroz sva moguća crvena. Još smo malo u kvartu pili pa smo prešli kod Darka u Bistru. Plan je bil da pijemo do jutra al kad smo došli odma smo zaspali. Ujutro je došla njegova buduća žena i spekla nam je jaja da bar nekaj pojedemo. Još smo malo gledali telku pa prešli u Rauch na kavu.

Sve u svemu, bilo je dobro. Da bi riječ rekel.

Darko, uživaj kolko možeš jer u petak si zgorel...............

Ljudi, budite mi dobri, slušajte tatu i mamu i nemojte bacat žvakače po cesti (baci u šaht). SEE YA

- 18:04 - Ispeci pa reci (6) - Troši farbu - #